Wednesday, 10 August 2011

perempuan paling meluat bila LELAKI.....


salam

selamat hari ra.......ya!!! bu!!
entri ni tuk jejaka jejaki yang bergelar lelaki
bukan pondan..dan bukan gay ok!


perempuan paling menyampah bile...
lelaki usha awek tepi jalan
bile perempuan lalu jer kemain lagi
macam-macam la bunyi yang akan keluar
herh!!!
tapi bile sorang-sorong..tak berani pulak


perempuan paling menyampah bila
lelaki kedekut tenaga
ini..memang tak tau ape jenis lelaki lar
badan sasa, makan cukup, kaki panjang, tangan besar
tapi..bile mintak tulun sumbangkan tenaga sikit
harammm!!
tapi lau tenaga lain..rajin pulak menyumbang


perempuan paling menyampah bila 
lelaki suka mengumpat
ha..jangan tak percaya..bukan perempuan je tau mengumpat
lelaki pun ada tau.aku pernah jumpa!
mengumpat pulak pasal gf/wife masing-masing
lau..ketemu je geng-geng bas sekolah die
herh...memang sampai tutup kedai ah


perempuan paling menyampah bile
lelaki  memperlekehkan perempuan
die pikir die je hebat, die sorang je bole wat itu,wat ini.
pernah aku jumpa lelaki cenggini mase study dulu
die tak nak group sekali nga perempuan
sebab die kata perempuan tak tahu wat keje
herh!!poyo jer


perempuan paling menyampah bile
lelaki control macho/hensem
ini..jenis lelaki yang bajet bagus
perasan hensem walaupun tak hensem
nak perempuan terkejar-kejarkan die
24jam sehari 7 hari seminggu hidup dalam ke"control"an


perempuan paling menyampah bile
lelaki tak mengaku kalah
lelaki cenggini jenis asyik nak menang je
bile berdebat satu-satu isu..kompem die jer nak menang
pandangan orang lain tak mo di terimanya
die je yang betul!!




ha..nak lagi? cukup la ea!
sebab banyak lagi kebaikan lelaki berbanding keburukan diorang
dan
bukan semua lelaki macam ni




ok!




babai...papai





10 comments:

  1. wahh
    setju dgn fact tu
    memg menymph gile esp kalo lelaki yg xnak mglah dan nak meng je
    asenye minx kaki gaknye
    hehee

    ReplyDelete
  2. @farah hanim a..ah kan? haha..brlambak stok yang mcm tu.

    ReplyDelete
  3. wah2..byknye perkara yg membuat perempuan menyambpah dgn lelaki..hehehe

    ReplyDelete
  4. lelaki yg jenis x ngaku kalah ni wat org geram..kalau betul ok la..kalau salah nk betul jugak..adoi..(tp kalu case nk kejar cinta its ok..) ;D

    ReplyDelete
  5. @ezzu ha..lau tak nak awek menyampah! jgn wat cam tu k.hee

    ReplyDelete
  6. @Michadahaha..tak mengalah sebab kejar cinta?wah..menarik tu!

    ReplyDelete
  7. usha awek and control macho tu selalu kut laki buat ! haha :p

    ReplyDelete
  8. @twinkeenabilah a..ah..memang tak bole dipisahkan lagi

    ReplyDelete
  9. haha...laki pompuan usya...zmn skrg dh lain, bdk pompuan pon dh pandai buat...seyes...nak2 ag bdk sekola mngah...hehe..nywhr, setuju ngan entri nie

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...