Monday, 22 August 2011

Kisah SUAMI & ISTERI





Ada sepasang suami isteri yang dah lama kawin..Si laki ni ada satu tabiat
buruk iaitu setiap kali bangun tidur mesti dia kentut, kentut
puaka gitu sebab bunyi dia menggegarkan bilik tidur dan baunya ya rabbi tak
leh nak cerita nanti pembaca muntah pulak
>>>


Si bini ni memang sokmo komplen pasal kentut tue dan banyak kali
termuntah sebab tak tahan? tapi si laki dengan muka penuh selamba
menjelaskan,  kentut tu perkara semulajadi yang baik untuk kesihatan.
>>>

Satu hari si bini yang dah lama tak tahan perangai si laki
berkata,


"  satu hari nanti awak kentut bukan sahaja angin yang keluar? semua isi
perut  awak pun akan keluar sama, masa tu baru padan muka awak?",


si lakicuma  sengih jer.
>>>

Hari raya korban pun tiba keluarga tersebut banyak dapat daging
dan  dalam banyak2 bungkusan tue ada perut lembu, hati, paru-paru. maka
timbullah idea si bini nak pekena laki dia.Masa laki dia tengah seronok tido dia
telah longgokan perut lembu yang berjela2 betul2 kat bontot laki dia,
lepas tu  dia pun ke dapur untuk menunggu aksi seterusnya.
>>>

Dipendekkan citer.maka laki dia dia pun bangun dan macam rutin
biasa dia melepaskan das das kentutnya yang maha dahsyat bunyinya dan maha
busuk baunya. si bini tunggu dengan penuh khusyuk.
>>>

Dari dalam bilik tido terdengar suara laki dia terjerit sakan,
hysteria gitu. sibini tertonggeng tonggeng dan guling2 ketawa. 20 minit
pastu silaki pun ke dapur untuk sarapan.. sibini pun buat donno dan control
macho....
>>>

"masin betullah mulut awak? habis tali perut saya terkeluar
macam yang  awakcakap hari tue". 

  
Kata laki dia bersungguh-sungguh.

"Habis tue abang buat macam mana?" 


tanya sibini sambil control suara dan perut yang nak pecah sebab nak ketawa. 

"nasib baik abang tak panic abang terus ke
bilik air, dan sekarang dah settle..."

 


>>>  

"abang buat macam mana?" Tanya sibini agak suspen.

"Dengan menggunakan  jari sahaja abang berjaya memasukkan balik semua isi perut abang
tadi?tak  payah susah2 pegi hospital untuk operation" 


Si bini terdiam kaku











8 comments:

  1. haha, kelaka gila..! hampehh je hasbennya

    ReplyDelete
  2. hahaha. tergelak time petang2 gini baca lawak dia.

    ReplyDelete
  3. yg part akher tu cm da seram..hehe

    ReplyDelete
  4. @hazirah kasimon a..ah kan..dgn mnggunakn jari. mcm mne la agaknye

    ReplyDelete
  5. hahahaha... lawak lagi..! cmne laaa boleh lepas masuk semua... hahaha...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...