Monday, 20 February 2012

Mohd Badri Mohd Radzi

salam


arini rase macam nak post entri pasal jejaka la
ari tu ada post pasal blogger 
so arini wat entri pasal etlit sukan lak
sukan ape? ish...mestilah bola sepak kan
sukan no 1 bak kata THR Gegar tu


ok la
sebenarnya nak habak pasal Mohd Badri Radzi
ataupun lebih dikenali sebagai Piya
die ni kapten pasukan The Red Warrior

amacam?? ok tak kekanda aku ni?hihihi




BIODATA 

Nama : Mohd Badri Bin Mohd Radzi

Nama Panggilan : Piya

Tarikh Lahir : 20 September 1984

Tinggi : 1.73 m

Sukan : Bola Sepak

No. Jersi : 16

Posisi : Midfielder

Pasukan :-
- Kelantan FA (2004 - 2005)
- PDRM (2006 - 2007)
- Kelantan FA (2008 - Sekarang)

















aku tulis pasal piya ni bukan ape
cume aku rase die ni macam hebat jer




ok la
next entri aku cite pasal jejaka lain lak ye



babai....papai




Saturday, 18 February 2012

dapat BE walaupun blog tak terhupdat & tak terhadap


salam

wei....nak habak ni kite dapat BE tau
sungguh tau! tak nipu pun...aku sendiri pun macam tak percaya
apa tak nya tahun ni brape sangat entri yang aku buat
tapi tetiba je tadi bile aku bukak nuffnang 
tengok tengok ada BE
wah...wah...wah baik hati sungguh nuffnang ni
maceh la sesangat sangat ye pak cik nuffnang



kalau di kira kira ni adalah BE ke 6 aku



tapi ape ape pun bagi aku BE ni macam satu penghargaan 
untuk blogger
tipu la kan kalau korang tak terniat pun nak menulis tanpa BE
kalau betul korang tak mo BE apa kepekdahnya korang letak iklan kat blog korang kan
tapi yang penting bagi aku
kalau korang menulis semata-mata nak dapat BE mesti 
korang tak kan dapat merasai kepuasan dalam berbloging
sebabnya korang yang berkejar-kejar nak dapat BE ni
akan berusaha buat entry meletup dan hot hot
supaya trafik blog korang meningkat
 yang sampai kadang-kadang entri korang mengaibkan atau 
menimbulkan masalah yang
tak sepatutnya


so, kat mane kepuasannya kan?


kesimpulanya menulislah dengan ikhlas dari hati. ceh!!


ok la


babai...papai





Friday, 17 February 2012

rase sangat teruk bile kite buat salah



salam

selamat hari jumaat 
terpaksa masuk ofis hari ni sebab banyak hal yang kena setelkan
heh!!memang serabut dan sangat-sangat tension
ye! silap aku...semuanya silap aku
aku tak berhati hati, aku cuai
sekarang bile dah jadi macam ni aku jugak yang susah
bahkan aku jugak dah menyusahkan majikan aku
odiiiii....aku rase diri aku ni sangat-sangat teruk
 teruk!!!!!!
rase malu kat kawan satu ofis, rase segan berhadapan dengan bos
dan yang pasti rase tersangat-sangat Tak senang hati
walau benda dah aku setelkan tapi tetap rase tak senang
semuanya gara- gara
cek 61k yang dah masuk dalam akaun
tapi dalam cmpny  punya akaun aku tulis 67k
eiiii...kenapa la aku bole tak perasan benda tu

 salah aku jugak
salah aku sebab aku lebih tumpukan pada akaun lain
yang lebih banyak transaksi
sehinggakan akaun yang kecil-kecil ni aku tak cek betul-betul
ya tuhan! dugaan apa ni.....






ah!!!tetap hati tak tenang
macam mane ni??



mungkin ini kata-kata yang paling bermakna saat ni





ok



babai...papai






Saturday, 4 February 2012

hari sabtu yang bertuah!!


salam

orang kata rezeki jangan di tolak
musuh jangan di cari
nanti tak pasal-pasal menyusahkan diri lak
ok! 
langkah kanan kot arini kawan kite
belanja kite makan kat tuti frutti
first time kite masuk
ye la kat area ofis kite ni baru bukak francais tuti frutti
so, nak la try...kata orang selagi kite hidup ni
kite kena la try benda-benda baru
baru la hidup ni akan lebih terasa kenikmatannya
tapi jangan la semua benda nak try
sampai halal haram pun tak tau nakbeza kan

 sebelum ni kawan kite ada janji nak 
belanja kite kat sana
itu yang die ber ia2 ajak kite gi sana


ni janji beliau...hehehe






mase kite nga kawan kite sampai tak ramai sangat pun
pelanggan...ada la dalam 2 or 3 orang jer












ini la yang kami ambik...nyummm...nyummmm
masa untuk ngap!!!


ape ape pun sangat best lepak kat sini
maceh kawan kite tau
lain kali belanja lagi ye
:)



ok

babai...papai








Wednesday, 1 February 2012

nak majukan diri sendiri


salam

macam tak ade benda menarik yang nak dibebelkan kat sini
cume sejak kebelakangan ni 
satu persatu benda yang jadi milik aku 
hilang dan lenyap
dah la tu cite sedih...tak nak ingat-ingat lagi
kalau boleh nak delete terus
tapi kan senang lau kite ade masalah
tapi masalah tu kite boleh buat tak tau jer
boleh ke nak wat camtu??
mungkin orang yang tak ada perasaan boleh la buat
tapi kalau kite yang normal dah wajib-wajib lah tak boleh kan
mestilah masalah tu kite akan sentiasa pikir
 dan pikir dan pikir



so,
motif entry ni...aku nak kasik tau pada diri aku
setiap masalah yang datang aku kena 
selesaikan walau ape sekalipun!
ingat tu



KENA SELESAIKAN!!!!







tak boleh wat selamba & rilex  macam ni
kena sedarkan diri!!





 ayuh!!!!
majukan sukan untuk negara
eh!
bukan la
majukan diri untuk diri sendiri la
ok
babai....papai








LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...