Monday, 15 October 2012

suprise!



salam


adoi...tolong saya...saya penat ni...
huk..huk..huk...
banyak keje ok...xsempat pun nak berblog-blog
bukak blog tengok list entri kat sebelah
la...yang bulan oktober tak de rupanya
teruk ni...
jadi kerana alasan itulah saya cipta entri ni


3 okt 2012 genap lah umur saya 23tahun
emmm..sangat tak suka angka ni
boleh tak lau tak perlu jadi tua
tak mo!!! tak mo!!!

sebenarnya saje nak share hadiah yang saya dapat

cik ted mirip adam & hawa



tak sangka my sayang saya nak bagi cik ted ni

sayang awak sangat-sangat



ok


babai...papai


p/s: see!! dah ada entri untuk bulan okt kan?hihi


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...