Saturday, 30 July 2011

melampau dengan lagu aishiteru



salam
selamat bercuti wat sesapa yang cuti hari ni
aku keja hari ni sampai kul 1 tau
kenapakah pagi-pagi masuk ofis perut terus rasa lapa
meroyan ke ape?

ok!
"melampau dengan lagu aishiteru" bukan "melampau dengar lagu aishiteru" ye
yup! saya tak salah eja ye.
melampau nya ialah gambar yang kat bawah ni
bukan melampau sebonanya...tapi lawak kot
sesuai la tuk mane-mane yang tengah nak amik lesen
meh sini nak bagi tunjuk ajar
jom tengok !



















yang ni aku suke :)












 sori..aku lupa la aku copy kat tang mane
sebelum ni pun aku ada wat entri pasal petunjuk jalan ni
lau nak baca klik sini


ha..tu yang kisah "melampau". sekarang kisah lagu aishiteru lak.
aishiteru tu pe maksudnya ea?
i love u ke i miss u ke hate u?hee...lantak la ape pun kan
tak di nafikan la aku pun suke jugak lagu ni
tapi yang jadi melampau-lampaunya
kenapa la radio asyik putar lagu ni jer.
macam tak de lagu lain dah!

maybe diorang ikut selera pendengar kot.

ape-ape pun kite kasi layan dulu
zassssssssss........
*uish..terpecik air luar kawe sebut zassssssss





ok!


babai...papai







8 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...