Monday, 28 November 2011

awas!! Jgn cetuskan kontroversi KHAIRUL FAHMI CHE MAT lagi. ini amaran ok!

salam

kite tau sangat..banyak sangat blog yang
keluarkan cerite-cerite pasal
khairul fahmi dan shida harmi
masing masing punye pendapat sendiri

bagi kite senang jer
bile dah fofular macam -macam la jadi
bile kite senang, bile kite hebat
mesti ade orang yang tak sukekan kite
dan bile ada pihak yang tak suke mulalah
keluar benda-benda macam ni

kat sini kite bukan nak sokong khairul fahmi
kite tak tau samaada die salah atau tak
cume yang kite nak marah sebab bile isu ni keluar
sedikit sebanyak ia akan mempengaruhi minda 
dan fikiran si punya badan
so!
tengok la kesannya semalam
sob...sob...sob...frust sangat semalam


kat sini kite nak bagi amaran sikit!
kepada sesiapa yang berniat tak baik ke ape ke
boleh tak jangan timbulkan kontroversi player player
time time macam ni
pelisss la dik non ye....
kite ni tak mo la kecewa-kecewa lagi
cukup cukup la



satu lagi kite nak bagi amaran
jangan pulak korang-korang yang tak berjiwa malaysia ni
pegi cari gali cerite cerita or buat buat cerita yang tak elok
tuk nazmi faiz, muslim, syahrul azwari or ramai lagi
ya la...player sekarang kan dah macam artis
awas tau!!!

biarlah mereka dengan kisah mereka, tak ada guna kite
mengaibkan mereka dengan cerite yang memang dah sedia aib
ape yang kite perlu tahu hanya prestasi permainan mereka
sekali pun nak bagi nasihat ke ape
tak perlu dengan cara sebar-sebar begini

p/s: tak perlu nak tempek tempek gambar mesra"itu" lagi. encik google pun dah naik jemu agaknya



ok


babai....papai




12 comments:

  1. tu la..tapi yang naikkan cerita2 ni semua tu blogger2 jugak..diorang dapat emel dan bila ada yang buat satu entri yang lain akan buat jugak..diorang tak pikir kesan buruk..diorang hanya pikir trafik masuk kat blog je..hehe..kalau nak ulas memang panjang la..



    sudikan membantu saya untuk memenangi iPad 2 dengan menekan butang Tweet, Like dan +1 di akhir entry ini..http://paihujey.com/blog/apakah-gadget-impian-pilihan-aku/

    ReplyDelete
  2. @paihujey hebatnya kuasa blogger sekarng. hanya dengan 1 entry je kan!

    ReplyDelete
  3. @Syuhada hehe...
    cik durian tak update blog ke?
    awat menyepi jer?

    ReplyDelete
  4. err saya x amek port pun pasal dia nih...

    bola pun saya x minat.. huhu

    ReplyDelete
  5. @Nicaahehe...dlu pn kite xminat. tp skrg kite la yg plg mnyibuk lau ade bola...

    ReplyDelete
  6. @nik rosmawati hati tak senang...hidup pun tak aman. gerak geri sentiasa org pehatikan....

    ReplyDelete
  7. nice blog!, follow blog saya ni juga jomwayangku.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...