Tuesday, 22 November 2011

Harimau muda terbaiiikkkkk!!! nak buat jugak enty ni pasai eksaited sgt!!


salam
semalam punya cerita memang hebat giler
tak pernah lagi kite tengok bola sampai macam ni sekali
ye la..kite ni baru jer minat bola
dalam tahun ni kot..ahahaha
tu pun pasal pemain-pemain ni hensem sangat
ceh!! 

macam sakit tekak pulak harini
gara-gara dok menjerit depan tv semalam
punyelah berdebar-debar, seram sejuk, nak terkencing 
dan  macam -macam rase lagi
bile bola jer ada kat pemain malaysia
mula la kite dan adk perempuan kite ni terjerit-jerit
yang kelakarnya adik lelaki kite pulak
bile kite jerit-jerit die pun ikut sama
lau rumah tu ada kaki dah lama agaknya die angkat kaki
sampaikan jiran sebelah umah pun pelik
die boleh pulak cakap

"kat rumah ni semua pempuan tapi minat bola"

"tak ade yang peliknya
kami adk beradik perempuan ni memang kaki bola
tapi kami tengok bola malaysia jer"


ape yang menarik dalam malaysia vs indonesia final sea games??

@ perasan tak? tiap kali ada sepakan percuma ke ape ke
si bonai ke mesti akan pegi goncang2 gawang gol.  lol!!!bomoh ke ape

@si gunawan tu mase nak buat sepakan penalti terkumat kamit mulut die.
baca doa kot. tapi sayang tak ade rezeki

@kenapakah pemain indon no 17 tu asyik pegang die punye tuttttttt.

@kite suke tengok gelagat ong kim swee...memang emosi.

@paling suke tengok cara khairul fahmi. tiap kali
nak jaga gawang gol mesti fahmi akan sentuh kedua-dua tiang gol.
mungkin itu keistimewaanya kot!

@walaupun sepakan Fakri tak berhasil tapi die tetap hebat.
mungkin Fakri terlalu nebes kot!

@sepakan Baddrol yang last telah berjaya buat hati
dan jantung kite berhenti berdegup kencang.
lega!!!



video sepakan penalti Malaysia vs Indonesia Final sea Games 2011





berpuluh kali tengok pun tak puas-puas


kesian
finally...garuda patah sayap dua-dua
mase lawan antara kumpulan hari tu dah patah satu
semalam dah patah lagi satu
syabas !!!
Harimau muda berjaya baham Garuda


gambar kepulangan Harimau Muda











ok

babai...papai



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...