Wednesday, 16 November 2011

Dapat Guna Celcom Broadband Free....:)




 salam
hai..hai..hai...
tak tido lagi ni..macam tak percaya jer kite dapat
online memalam buta ni..
dah lame bebenor tak meroyan
kat belog malam-malam cenggini
ok!
dikesempatan ini kite nak ucapkan
maceh banyak-banyak kat Celcom
sebab bermurah hati bagi kite guna broadband secara
percuma lagi free
untuk seumur hidup kita...
amacam?
hebat tak kite?
hebat kan? kan?
tu la dulu kite dah cakap guna la celcom broadband
awak-awak semua degil..tak nak!
tengok!!!kan dah rugi sekarang
nyesalllllllll la tu kannnnnnnnnnn??


gambar tiada kaitan


betul ke celcom bagi free? ha! kite tau
awak-awak semua tak percayakan
sama la kite pun tak percaya gak
sebabnya mustahil 
tak benar lagi pelik
mane ada celcom nak bagi free senang-senang jer
lain la lau kite ni owner kan


 kite guna  yang ni la...yang ada stiker bola ni
time tu lau tak silap ada Piala Dunia

tapi kita dah bogelkan die jadi camni
putih bersih
alala...cian my baby



sebenarnya kite dapat free tuk sebulan jer
Hanya Sebulan jer tau!
sebabnya 2 hari lepas kite nak terminate kan akaun broadband kia
lagipun kite bukannya guna sangat
line pulak macam hampehh
tapi macam biaselah
bisnes kan...celcom pancing kite suh guna lagi tuk sebulan
tanpa bayar bil & berjanji akan tingkatkan
service diorang...nak kasi laju katanya

emmmmm
dah dua hari
rasenya macam tak ada perubahan sangat pun
line tetap slow jalan nyet...nyet...nyetttttt
huhhhhh...penat nunggu
nak bukak belog pun hampir setengah jam
macam mane nak BW lau macam ni


tapi takpelah
dah buat aduan dah tadi
harap-harap esok lusa munculah kehebatannya


p/s: esok la kite bw ye!



ok



babai....papai








3 comments:

  1. wah2bestnye dpt online percuma....tp kalu still lembab memg menyakitkn hati..hehhee

    ReplyDelete
  2. yup! mmg sakit hati
    mood & idea terus lari...

    ReplyDelete
  3. kalau dapat line free, duk diam2 dah la... hehe.. layan jee... cam kite nieee dah 3bln free.. hihihi.. (shhhh)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...