Thursday, 15 December 2011

blog sicantik ini....sy suke tau

salam


hari ni baru ada mood nak hupdate blog
semalam ade banyak mase tapi 
mood pulak tak ada
bukan ape lau nak wat entry ni
kene ada mood...lau tak ade mood
entry saya akan jadi merapu-rapu
hee...ok la sebenarnya nak cite pasal sorang awek ni
ye! betul! mesti la awek cun
suke ea! amboi eksaited betol lau berkaitan kecomelan ye

blogger yang saya maksudkan ialah

cik syuffar hassan


tapi tak tau la name betol ke nama pena..ye dak?
alkisahnya saye ni tak la kenal sangat dengan die
cume haritu saya ada la suggest kat die pasal satu benda
tup-tup idea saya boleh guna pakai
so!
start dari situ la saya kenal die
die ni tak sombong tau
siap tegur saya lagi kat fb
cume saya jer mase tu rabun sikit...hehe


nak gambar?
ops! sori la....saya tak boleh nak post sesuke hati
gambar si comel ni
sebabnya saya tak mintak izin si punya badan

nak link

ha..boleh!
klik jer pic kat bawah ni

blog si cantik ni bernama durian
mungkin sebab die suke makan durian kot!


nak tau lagi
setahu saye die ni masih study lagi
kat uitm arau perlis
asal lak dari penang


nak no hp?
amboi lebih-lebih lak ye!
bukan tak mo kasi tapi masalahnya
saya sendiri punnn.......tak ada no hp sicantik ni
heheh
sori naik lori la ye



nak tau lagi...lagi?
ha..pegi bukak sendiri belog die
dah cukup!!
kang..ade yang jeles lak
hehe



p/s: awak...awak...lau info saya tulis tu salah..sori mori la ye!:)




ok



babai...papai


2 comments:

  1. Wah syok sgt2 ada org link kn kt kite.....:)
    pasal durian tu mmg saya suka makan...CINTA teruih.. :D

    ReplyDelete
  2. eak? patutlah blog pun kasi name durian!
    hehehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...