Saturday, 18 May 2013

Safi Selamat & Suci

salam

minggu lepas, pencuci muka yang saya guna kat pejabat ni hilang. lupa letak agaknya. cari serata dalam beg tak jumpa-jumpa. lepas tu nak beli yang lain, tak beli-beli. so, bawak la yang kat rumah tu, habis kerja, bawak pulak balik rumah pulak. hurh!! menyusahkan. hari ni, kena jugak pegi beli.

lepas tu tengok ada iklan Pencuci Muka Safi yang baru...berasaskan buah Manggis. Eh! Comel la pulak. macam nak jer try.


Dah la warna purple. saje je kan nak buat saya jelous. Safi comel ni bertindak membersih tanpa mengeringkan kulit wajah biarpun digunakan beberapa kali sehari. Kaya dengan antioksida dan nutrien, penggunaan berterusan juga membantu mempercepatkan pencerahan kulit. Cubalah. Kulit pasti lebih halus, berseri dan bertambah cerah secara semula jadi.





kemain lagi iklan ni membuatkan saya rasa tak sabar-sabar nak guna.kalau awak-awak semua nak tahu lebih lanjut lagi sila la ke safi.com.my.


tak lupa jugak...jangan segan silu like fan page saya di bawah



2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...