Tuesday, 19 February 2013

Tak akan buka blog ada muzik & lagu



salam

saya tengah bekerja...curi-curi intai blog dari pengetahuan si bos & staf-staf lain. hehe...kejam kah? eh..tak lah. kerja tetap saya buat.tapi apa yang jadi masalahnya saya sangat tak suka akan blog yang ada lagu tak pun muzik. kalau saya klik kat link, tetiba keluar lagu. ha...terus saya tekan butang X. lagi-lagi yang tetiba keluar lagu yang kuat kemain. 



nak tau kenapa saya tak suka. ha...sebab nak cover line la. tau? mesti ada yang cakap..."ala off je la speaker kat laptop". tau...tau sangat. tapi tak boleh la dik. akak ni lau tengah wat kerja kena dengar THR Gegar Online. tu pasal saya tak boleh BW kat blog yang ada lagu.lagi2 lau lagu yang tak kena dengan jiwa kita. nak off dia punya lagu tu...jadi mengelabah tak pasal.

bukan apa...takut kantoi jer. tak mo la nanti bos pikir saya asyik berblog jer.
ok...babai...papai
p/s : sshtttttttt...silent plis...

6 comments:

  1. sama la..xsuka blog da lagu sbb t kalo ank tgh tido leh tbgun...hik3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...kdg2 terkejut...tiba2 ada bunyi

      Delete
  2. haha! same mcm kite.. bezanyer kite dengar suria :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye? kdg2 pun kite layan suria jugak...

      Delete
  3. Haha.. Sama la. Tak berapa nk suka blog yg ada lagu ni. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. rugi...kdg2 xjadi nak baca entri diorang

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...