Monday, 18 February 2013

mintak tolong



salam....
 
 
ada sapa-sapa kat sini boleh share info pasal  Felinna Vitamin C Pure Marine Collagen tak? 
 

rase macam nak cuba. dah cari info kat facebook dan blog. tapi masih tak yakin. sekadar nak tau pengalaman orang yang dah cuba vitamin ni.


ok...tolong ye....



babai...papai..
 

12 comments:

  1. saya ade kawan jual vitamin c, secara ringkasnya, vitamin c memang bagus dan x ada kesan sampingan kalau ambil jumlah yg banyak, cuma jangan terlalu bergantung dengan vitamin c, kalau ingin sehat secara menyeluruh, kena bersenam juga, hehehe ini saja yg boleh saya kongsi.

    ReplyDelete
  2. sama la kita...Syu pun tgk cari2 gak info n try to compare feliina n sne be and dian's. Smpai skrg xtau nk beli yg mana 1. Semua nampak ok. Cuma x yakin sgt sebab testimoni x bape byk :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. dian tu...mcm ok je kan. lgpun sblm ni prnh berurusan dgn dian. mudah sgt. tapi rasanya skrg ni dh cnfrm nk try felinna...jom Syu!

      Delete
  3. tetibe name fellina nih up... rmai tol tny n jdi agent...

    ReplyDelete
  4. tgh on VIT C FELINNA ni..alhamdulillah okey.husband pon sjk 2-3 ari ni asyik puji je..hik3...stechmark pregnant pon mkin ari mkin kurg..ag pon kt perut tu sapu skali ngan felinna inchloss...

    ReplyDelete
  5. pagi2 keluar lepas subuh, tunggu matahari keluar, dh senang, bentang tikar, berjemur, selamat mencuba, hehehehe, yg penting tutup aurat, kecuali tempat persendirian.

    ReplyDelete
  6. maaf, walaupun x ada kaitan dgn vitamin c, saya nak tanya boleh?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...