Thursday, 28 February 2013

masih diberikan peluang

salam

selamat kembali kepada diri saya sendiri dalam dunia blog saya sendiri. lebih kurang seminggu bercuti disebabkan keadaan diri yang tidak mengizinkan. alhamdulillah diberi ujian oleh Allah untuk merasa kesakitan setelah sekian lama. bila kita sakit, kita akan ingat allah. itulah nikmatnya. ada orang cakap, bila tuhan beri kita sakit...terhapus dosa-dosa kecil. betul ke?


opps! padahal saya demam je pun. bukan sakit teruk sangat. tapi demam kali ni lain sikit. seluruh tubuh rasa sakit -sakit. tak tau la kenapa. mungkin jugak sebab saya penat kerja sampai badan dah tak tertanggung. apa taknya, bulan ni...tak ada cuti langsung tuk diri sendiri. bila hari tak keja, ada jer hal & program yang saya join. lastly...sakit macam ni baru rasa menyesal.

alhamdulillah sekarang dah sihat. tapi yang tak bestnya. selera makan masih tak ada. nak makan nasi lagi lah tak berselera. lapar. tapi bila makan...semua jadi tak sedap. redha je la....


ok  la...


babai....papai...



 

1 comment:

  1. nice blog...kalau sudi,sila la jenguk,follow dan komen blog saya ye...^_^..syukran...
    http://gurlz22.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...