Tuesday, 3 April 2012

TUDUNG BAWAL TERKINI UNTUK SI GADIS

Salam

hari ni saya ada benda baru nak kongsi ni
tapi untuk gadis gadis je la
lebih tepat lagi tuk gadis bertudung

dulu saya ni suka pakai tudung bawal
macam macam yang saya beli
pegi kelas, jenjalan, kenduri ke apa ke
mesti pakai tudung bawal




tapi semua ni dah jadi kenangan dah
sejak muncul selendang belit belit dan kewujudan tudung segera
terus tudung bawal saya lupakan
hukhukhuk
kesian die kan...
sekarang ntah kemana la saya simpan





tudung macam ni sebenarnya senang nak pakai
tak perlu iron sangat
tu kelebihannya


tapi sejak bile ntah keboringan dan kebosanan
memakai tudang ni mula menjelma
sekarang ni memang saya gile tudang bawal
sebab ape ?
sebab tudung bawal ni makin lawa2 makin comel2
macam saya yang buat entri ni
comel kan.heee


ok la
 back to topic saya sebenarnya nak share
tudung bawal yang terkini




















tudung ni ada manik dekat kepala dan hujung tudung
memang lawa sangat sebab tudung ni
ada dua tone warna
lawa sangat
kalau pakai manik2 tu akan jadi
ala-ala mahkota gitu
jadi boleh la nak berangan2 jadi princess
hehehe

 stok ni semua adalah dari kawan saya sendiri
die ni peniaga tudung dan kain pasang
dekat Pasar Besar Siti Khadijah

bukan semuan kedai tau ada jual tudung macam ni
sebab masa saya pegi kedai die
tudung ni memang jadi permintaan tinggi
terutama student sekolah & ipt

kalau ada yang berminat boleh la pegi kedai kawan saya tu
no kedai 585 ok!
tapi kalu yang berada jauh sangat
boleh jer email dekat saya


one_nieybn2b@yahoo.com


insyallah
harga memang berpatutan dan boleh di runding
belian secara borong jugak amat2 di alukan



p/s: kalau ada sambutan, saya akan buat 1 entri yang 
lebih mudah untuk yang berminat


ok
tengok model ni pakai
lawa tak?



bajet jadi model
lalalala





ok



babai...papai







5 comments:

  1. tudung bawal sesuai dengan awak..:P

    ReplyDelete
  2. tudung ni mesti lagi comel kalu awk yg pakai. hehehe

    ReplyDelete
  3. cantik...blom pakai yg baru dah ade tudung terbaru.hehe

    ReplyDelete
  4. salam...leh tak tanya kat kawan kalau nk borong tudung jenis ada crown brape yek dpt? ke bleh bg x no phonenyer...sukalah sgt koleksi crown mcm ni...nida

    ReplyDelete
  5. tudung ni rm20 sepasang...
    awk boleh cll 0133617135

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...