Saturday, 4 February 2012

hari sabtu yang bertuah!!


salam

orang kata rezeki jangan di tolak
musuh jangan di cari
nanti tak pasal-pasal menyusahkan diri lak
ok! 
langkah kanan kot arini kawan kite
belanja kite makan kat tuti frutti
first time kite masuk
ye la kat area ofis kite ni baru bukak francais tuti frutti
so, nak la try...kata orang selagi kite hidup ni
kite kena la try benda-benda baru
baru la hidup ni akan lebih terasa kenikmatannya
tapi jangan la semua benda nak try
sampai halal haram pun tak tau nakbeza kan

 sebelum ni kawan kite ada janji nak 
belanja kite kat sana
itu yang die ber ia2 ajak kite gi sana


ni janji beliau...hehehe






mase kite nga kawan kite sampai tak ramai sangat pun
pelanggan...ada la dalam 2 or 3 orang jer












ini la yang kami ambik...nyummm...nyummmm
masa untuk ngap!!!


ape ape pun sangat best lepak kat sini
maceh kawan kite tau
lain kali belanja lagi ye
:)



ok

babai...papai








1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...