Wednesday, 28 September 2011

Bini Biniku Gangster Full Movie


salam

filem Bini Biniku Gangster ni dah kuar kat pawagam
bile baca je sinopsis cite ni rase 
macam tak sabor jer nak nengok
ade  sape-sape tak yang nak ajak aku
pi tengok cite ni



sinopsis Bini Biniku Gangster

Bini Biniku Gangster Manja dan Herry adalah sepasang suami isteri
yang sangat romantik dan saling sayang menyayangi. 
Bagi Herry, Manja adalah seorang isteri dan suri rumah yang baik. 
Sedaya upaya Manja cuba menyembunyikan identitinya
sebagai seorang ketua kumpulan gangster. 
Dipejabat, Herry kerap dibuli oleh Mat Saja, 
tetapi setiap kali Herry dibuli pasti Mat Saja akan menerima balasannya. 
Perkahwinan mereka yang sudah berusia 2 tahun itu masih 
 belum dianugerahkan anak disebabkan Manja yang pernah
mengalami kecederaan perut akibat kisah silam, membuatkan
Manja berasa serba salah lalu cuba mencarikan seorang isteri 
yang boleh memberikan anak untuk suaminya yang tersayang. 
Ia juga adalah untuk mengalih perhatian Herry dari mengetahui
aktiviti luarnya yang semakin sibuk setelah bergelar ketua kawasan,
tambahan pula kawasannya kerap diganggu oleh musuhnya Min Siam.

Manja melamar Reanna, rakan sepejabat Herry yang baru untuk 
menjadi madunya. Walaupun redha dengan perkahwinan 
suaminya yang baru, jauh disudut hatinya perasaan cemburu 
melihat kemesraan Reanna dan Herry. Maka berlakulah 
perang dingin antara Manja dan Reanna dirumah. Sedang 
mereka asyik bergaduh, tiba – tiba Herry menghilangkan diri. 
Kedua dua madu itu berusaha mencari Herry di merata tempat, 
Manja bergegas ke tempat musuhnya iaitu Min Siam, kerana 
khuatir Herry diculik ahli kumpulan Min Siam.


lu langsi wa kawin lagi
ok

lau nak download filem ni boleh klik kat bawah


bini bini ku gangster


 
tak bole klik?


cer try lagi


lagi



lagi



aiyooo...lu ni mau barang free je eh



dah

dah

dah


memang confirm tak bole download

meh kite pi panggung


jom






p/s: uwaaaaaaaaa...kt KB tak de panggung la...


ok



babai....papai



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...