Saturday, 5 May 2012

Fan Page TRW

salam


saya nak menulis entry pemain bola sperti 
entri saya yang INI dan yang INI
tapi saya tengah tercari-cari siapa die pemain yang bertuah itu
pikir punya pikir
saya merasakan kali ini saya nak
bercerita mengenai sesuatu yang berbeza
hekhekhek

ok
jujur dan ikhlas saya menyatakan di sini
bahawasanya saya bukak facebook hari-hari
semata-mata untuk membaca 
status yang di update oleh para-para admin kelab 
peminat bola sepak the red warrior

namun kadang-kadang naik jemu jugak
bila terlalu banyak fanpage TRW yang wujud
dan paling tak suka sesetengah fan page hanya 
copy & paste status yang sama
hemmmm.....xadokoje la tu



saya amat suka akan fanpage ini
saya rase admin page ini sangat hebat
jumlah yang like dah nak hampir 100000
kadang-kadang gara-gara bukak fan page ini
kerja saya pulak jadi tertangguh
huhuhu


admin ini membahsakan dirinya sbg "abe pozi"
status yang di update memang up to date
saya sangat suka akan status bersahaja dari abe pozi ni
jumlah like????? dah hampir 200k



Dunia Warriors

fanpage ini wujud setelah wujudnya majalah dunia warriors
saya bukak page ini sebab banyak gambar-gambar
terbaru dan terkini yang di post

kepada admin page ini
''majalah seperti dunia warrior ini sememangnya sangat2 dinantikan
oleh peminat TRW''


RedFC-News

page ini jugak wujud kerana TRW
admin page ini kalau tak silap saya
ada belog TRW tau
nak tau klik SINI



yang pasti kewujudan page page seperti ini
adalah kerana kasih dan sayang mereka kepada TRW
 dengan adanya info-info dari mereka
dapat mengambarkan bahawa
trw adalah sebuah pasukan
yang mempunyai kuasa penyokong yang cukup hebat

ok
banyak lagi sebenarnya fan page TRW yang wujud
emmm...saya sambung pada entri yang lain pula ye



babai....papai







2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...