Tuesday, 8 May 2012

Teman wanita Badri Radzi(piya)

salam

meh sini meh..nak bergosip ni
hot ni...paling hot
saya nak share dengan korang
 awek kepten bola sepak kelantan
ala...si piya tu la
badri radzi tu
tau kan?
haa....kenal pun



saya ingat saya sorang jer yang minat kat die
rupanya ramai kot yang minat
kompem yang duk minat kat piya tu perempuan kan
sampai kisah peribadi die pun nak tau
sampai search kat google
ish...ish fanitik sungguh korang ni kan




ha...tengok!!!
sampai ada yang tersesat kat sini
semata-mata nak tau siapa teman wanita badri radzi
kuakuakuakua
ini mesti sebab entri pasal badri radzi yang
saya pernah post dulu

ala...korang
kecian kat korang kan
nak jugak tau hal-hal peribadi die kan
tapi tak berhasil

macam ni je la
korang tak payah pusing-pusing
anggap je la korang dah jmpa siapa gerangannya
haaa
ini la...yang tulis blog ni la
empunya blog ni


 ape???
tak pacaye?
suke hati korang la....



ok


babai....papai


p/s; berangan punya kekasih sehebat piya...psssssssssssssstttttttttttttt




3 comments:

  1. cantik ke awek badhri radzi...

    ReplyDelete
  2. Setahu sy..awek dia org Tanah Merah.

    ReplyDelete
  3. I personally didn't buy an organic bassinet mattress because my model came with the non-organic variety. Go for baby bassinets that have an easy setup feature to avoid going through the hassle of a difficult setup. The ones that do are typically not comfortable for either you or your babies.

    my site: toddler bed []

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...