Saturday, 1 March 2014

Rezeki dari Ashanimdress Lab


salam

beribu-ribu tahniah kat diri sendiri sebab first time menang giveaway contest. sapa tak kenal online shop ashanimdress lab kan. online shop yang best dengan baju yang lawa-lawa kan.

hari tu tertengok la contest ashanimdress lab ni kat ig diorang. sekali tengok syarat-syaratnya macam senang je. so, join je la. kebetulan memang ada gambar pakai baju yang saya beli dari butik diorang.


just follow, upload & hastag. sangat mudah kan. nak tahu gambar mane yang kita kasi. ni ha... satu-satunya koleksi ashanimdress lab yang kita ada. heee






gaya macam nak nanyi lagu nasyid je kan tang tangan tu. rindu pulak zaman duk asrama dulu. join kumpulan nasyid nanyi lagu ummi...ummi...

dan dengan gaya ala-ala penuh kesopanan gadis melayu...saya MENANG!! macam nak meloncat je mula-mula tengok post yang di hastag kat ig kita ni.



mujur la ejaan tu dibetulkan ballik. kalau tak tak merasa la. lepas tau menang, cepat-cepat hantar email kat ashanimdress lab.




tq ashanimdress lab. semoga bisnes awak terus maju. honestly berurusan dengan diorang memang best. terasa diri comel sebab diorang suka panggil customer "sis comel " macam tu.


dah dapat voucher rm50 mula la pening tak tahu nak beli yang mana. berpuluh-puluh kali pilih & cancel pastu pilih pulak, hahaha... sebab semuanya lawa lawa.

ok la...nanti kita update baju yang free tu.


assalamualaikum


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...