Saturday, 23 November 2013

kembali berbisnes~KURUNG ZARA


Salam..

alhamdulillah...diberi ruang, peluang dan masa sekali lagi untuk berbisnes. kalau dulu kita jual Floral Mask. sekarang melangkah selangkah lagi. kita jual baju. hehe..sukoo!

jom tengok koleksi saya jual :-)


Warna: Biru Cantik
Harga : RM60 + Postage RM5
Size: SS-L




Warna: Pink Cantik
Harga : RM60 + Postage RM5
Size: SS-L




Warna: Merah Cantik
Harga : RM60 + Postage RM5
Size: SS-L




Warna: Kuning Cantik
Harga : RM60 + Postage RM5
Size: SS-L

sori tau, gambar tu tak ada model. bukan apa...cubaan pertama kan. insyaallah lepas ni gambar kasi gempak sikit. tapi apa-apa pun lawa tak koleksi kita yang PERTAMA ni?
 nanti boleh pakai pegi kenduri kawin. sekarang kan cuti sekolah banyak orang kawin. tak pun boleh sangat-sangat pakai untuk ke kelas tak pun ke office. gituuu...kan?

ok. untuk order boleh sms saya sendiri di no 0133617135. ataupun boleh like cantikblogspot dan PM saya kat situ. ada faham?

like & hepi shopping :-)




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...