Tuesday, 18 October 2011

realiti facebook sekarang



salam

macam ni  la realiti pengguna muka buku sekarang


walau beribu macam pun perubahan kat pesbok
tapi awal-awal je korang sume mengeluh
sebab last-last benda ni jugak yang korang hadap
ye dak??
yeheee...aku pun sama
cume sekarang ni kureng sikit nak hadap pesbok ni
belog pun jarang
sebab banyak benda yang asyik menggangu
maklumla sekarang ni kan dah hujung tahun 2011
so, aku kena kuatkan dan gandakan usaha tuk 
capai azam aku tahun ni sebelum 31/12/11


ok!
dalam bertahun-tahun korang hadap pesbok tu
mesti macam- macam spesies orang yang korang jumpa
antaranya adalah :


lau awek-awek cun mesti selalu jumpa spisis no 6 tu kan.
haha..aku pun selalu sangat jumpa yang spisis mintak no hp tu
ini bermakna aku pun tergolong dalam golongan CUN ok!



ok


jumpa lagi kat entri akan datang


babai...papai

7 comments:

  1. kita pon jarang dh on9 FB..huuh dh xde yg menarik..

    ReplyDelete
  2. sama lah..sy pun jrg dh nak on9 fb..lebih kepada BW.. :)btw..sy dh follow awk tau..
    http://fidahadie.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. agkla.tp skrg dh tak buat ape sgt fb jusr ping kt group blog. most twitter n blog :)

    ReplyDelete
  4. @Rosalia sama la. tp blog pun tak dpt nak update selalu.huhuhu

    ReplyDelete
  5. perubahan tu bgs. tapi kekadang menyampah plak. hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...